Katastrofdåligt utbud!

3 juni, 2009

Jag har tjuvkikat lite på spelutbudet fram till helgen och det är ingen rolig läsning. Hur ska vi överleva till den europeiska klubbfotbollen vaknar ur sin dvala igen..? Till helgen blir det kvalfotboll med Sverige-Danmark som den givna höjdpunkten. Ska Zlatan äntligen leverera i landslaget och hjälpa oss fram till den nödvändiga segern? Portugal möter Albanien och likt vårt svenska landslag är de tvingade att vinna för att inte vara borträknade. Jag har redan lagt ett spel på portugiserna – mer om det senare…

Tennisspelen har gått minst sagt dåligt i veckan. Det enda glädjebeskedet är att Söderling övertygar. Blir det final nu?

Dagens utbud är som sagt var en ren katastrof och jag har mycket svårt att se att jag skulle hitta något spelvärt. Sandebäck m.fl. spelar Boden, men det lockar inte mig. Har ni hittat något jag har missat? Kommentera gärna och kom med egna spelidéer.

***
Mest lästa inlägget under maj månad var ”Jag vill att han ska dö” – Ervin Alics intressanta krönika om fotbollsdomare. Ervin är projektledare för filmprojektet Domarjävlar och den intresserade kan följa inspelningen på Twitter.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous juni 3, 2009 kl. 13:37

Ser inte bättre ut. Känns svårt att hitta ett motiverat spel. Jag håller mig till basebollen inatt… får räcka så

Ser fram emot nästa spel
/Kabba

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.