Katastrofdåligt utbud!

Jag har tjuvkikat lite på spelutbudet fram till helgen och det är ingen rolig läsning. Hur ska vi överleva till den europeiska klubbfotbollen vaknar ur sin dvala igen..? Till helgen blir det kvalfotboll med Sverige-Danmark som den givna höjdpunkten. Ska Zlatan äntligen leverera i landslaget och hjälpa oss fram till den nödvändiga segern? Portugal möter Albanien och likt vårt svenska landslag är de tvingade att vinna för att inte vara borträknade. Jag har redan lagt ett spel på portugiserna – mer om det senare…

Tennisspelen har gått minst sagt dåligt i veckan. Det enda glädjebeskedet är att Söderling övertygar. Blir det final nu?

Dagens utbud är som sagt var en ren katastrof och jag har mycket svårt att se att jag skulle hitta något spelvärt. Sandebäck m.fl. spelar Boden, men det lockar inte mig. Har ni hittat något jag har missat? Kommentera gärna och kom med egna spelidéer.

***
Mest lästa inlägget under maj månad var ”Jag vill att han ska dö” – Ervin Alics intressanta krönika om fotbollsdomare. Ervin är projektledare för filmprojektet Domarjävlar och den intresserade kan följa inspelningen på Twitter.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Ett svar till ”Katastrofdåligt utbud!”

  1. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    Ser inte bättre ut. Känns svårt att hitta ett motiverat spel. Jag håller mig till basebollen inatt… får räcka så

    Ser fram emot nästa spel
    /Kabba