Safina, Serena och Norrby!

Dinara Safina var rejält illa ute i åttondelen mot fransyskan Mauresmo, men visade styrka i avgörande set där hon vände ett 0-3-underläge. Idag är det dags för världsettan och förstaseedade Safina att ta sig an den tyska krällen Lisicki som hitills i Wimbledon har slagit ut seedade spelare på löpande band – Wosniacki och Kuznetsova för att nämna några. Nu tar det dock stopp för den unga tyskan som inte kommer att rubba Safina på centrecourten.

Tvåfaldiga wimbledonmästarinnan Serena Williams (2002 och 2003) har ännu inte förlorat något set i årets upplaga. Idag ställs hon mot vitryska världsåttan Victoria Azarenka. Serenas stabilitet och tyngd avgör här och vi blir inte förvånade om förlustnollan i setkolumnen förblir intakt.

Vi kompletterar trippeln med svensk division två-fotboll där serieledade Norrby IF möter Annelund. Lagen möttes så sent som för en vecka sedan och eftersom serien vänder är det alltså redan dags igen. Senast vann Norrby med 3-1, men Annelund får inför kvällens match tillbaka sin ordinarie keeper och forwarden Michael Andersson. Däremot saknas målskytten från förra mötet Peter Andersson och Marcus Härnälv som båda är avstända. I Norrby finns enligt klubbens hemsida några frågetecken p.g.a småskador – dessutom finns det en derbyfaktor att väga in. Vi tror ändå på Norrby, precis som Kennet Andersson och lirar tvåan till 1,65 vilket gör att tippeloddset letar sig över tre gånger insatsen.

Alltså:
Safina-Lisicki, 1
Azarenka-S. Williams, 2
Annelund-Norrby, 2
Odds: 3,11, insats: 50 kr @ Expekt.com

2 svar till ”Safina, Serena och Norrby!”

  1. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Tennismatcherna är hemma! Nu hänger det på Norrby. 0-0 efter första halvlek.

  2. Profilbild för Toffe
    Toffe

    1-1 slutade matchen 🙁