Safina, Serena och Norrby!

30 juni, 2009

Dinara Safina var rejält illa ute i åttondelen mot fransyskan Mauresmo, men visade styrka i avgörande set där hon vände ett 0-3-underläge. Idag är det dags för världsettan och förstaseedade Safina att ta sig an den tyska krällen Lisicki som hitills i Wimbledon har slagit ut seedade spelare på löpande band – Wosniacki och Kuznetsova för att nämna några. Nu tar det dock stopp för den unga tyskan som inte kommer att rubba Safina på centrecourten.

Tvåfaldiga wimbledonmästarinnan Serena Williams (2002 och 2003) har ännu inte förlorat något set i årets upplaga. Idag ställs hon mot vitryska världsåttan Victoria Azarenka. Serenas stabilitet och tyngd avgör här och vi blir inte förvånade om förlustnollan i setkolumnen förblir intakt.

Vi kompletterar trippeln med svensk division två-fotboll där serieledade Norrby IF möter Annelund. Lagen möttes så sent som för en vecka sedan och eftersom serien vänder är det alltså redan dags igen. Senast vann Norrby med 3-1, men Annelund får inför kvällens match tillbaka sin ordinarie keeper och forwarden Michael Andersson. Däremot saknas målskytten från förra mötet Peter Andersson och Marcus Härnälv som båda är avstända. I Norrby finns enligt klubbens hemsida några frågetecken p.g.a småskador – dessutom finns det en derbyfaktor att väga in. Vi tror ändå på Norrby, precis som Kennet Andersson och lirar tvåan till 1,65 vilket gör att tippeloddset letar sig över tre gånger insatsen.

Alltså:
Safina-Lisicki, 1
Azarenka-S. Williams, 2
Annelund-Norrby, 2
Odds: 3,11, insats: 50 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Toffe juni 30, 2009 kl. 18:49

Tennismatcherna är hemma! Nu hänger det på Norrby. 0-0 efter första halvlek.

Toffe juni 30, 2009 kl. 19:52

1-1 slutade matchen 🙁

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.