Djokovic och Dalkurd

1 juli, 2009

Gårdagens förlust sved ordentligt. Men tyvärr är det sådant man får räkna med när man lirar tripplar. De båda tennisspelen satt (Serena och Safina), men Norrby nådde bara 1-1 mot Annelund. Vi tar nya tag och idag börjar vi med att vända blicken mot London och kvartsfinalerna i Wimbledon.

I dag lirar vi på Novak Djokovic som bör ta sig till semifinal i Wimbledon i mötet med tysken Tommy Haas. Djokovic har tagit sig till kvartsfinal utan större problem och har faktiskt bara tappat ett enda set i turneringen (mot Peya i första omgången). Haas däremot har fått slita något hårdare även om åttondelen mot Andreev slutade med klar seger. Mötet med kroaten Marin Cilic i tredje rundan vann Haas med 10-8 i avgörande set. Som sagt – Djokovic tar det här till 1,40.

Suveräna serieledarna Dalkurd slog seriefyran IK Frej med 5-0 för några dagar sedan och nu är det dags igen. Enda skillnaden är att Dalkurd nu har hemmaplan, ett faktum som ytterligare förstärker ettan. 1,40 för hemmaseger tar vi utan att tveka.

***
Storlaget Bayern München visar intresse för skyttekungen från u21-EM, Markus Berg. Intressant – men tar han en plats där?

Alltså:
Dalkurd FF-IK Frej, 1
Haas-Djokovic, 2
Odds: 1,96, insats 70 kr @ unibet

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Eklund juli 1, 2009 kl. 09:35

En fråga, Toffe:

Ser du något konkret spelvärde i detta? Hur värderar du matcherna med andra ord?

Eller letar du vinnare?

Anonymous juli 1, 2009 kl. 09:38

Mycket möjligt att Berg får starta som en backup spelare, men dom vill ju bli av med Toni med tanke på hans enorma lön!

Får nog svar på det förr eller senare 😉

Masse juli 1, 2009 kl. 19:06

vad jag fattar så har väl väl bayern varit med och utformat kontraktet med Toni?

sen undrar jag Toffe om de andra uppdaterningarna, vare det gäller spanska och italienska ligorna har tagit vägen.?

känns som de är lite på is? eller?

MVH// Masse

Toffe juli 2, 2009 kl. 07:22

@Eklund: Med facit i hand så väljer att säga "inga kommentarer" 😉

@Masse: Vi har "bokat in" en intressant krönikör som kommer att formulera sin tankar kring la liga inom kort. Vi har även kontakt med en tänkt serie A-krönikör. Återkommer med besked kring detta.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.