Pinsamt facit i Champions League

Vi har ganska bra statistik när det gäller spel på de flesta ligorna och flesta sporterna. Det finns dock en sak som det har visat sig att vi är väldigt dåliga på – nämligen Champions League. Jag roade mig med att kolla de senaste tio spelen vi har lagt på just CL och det visade sig att vi hade nio förluster och bara en enda vinst. Pinsamt dåligt! Vi tänker av just den anledningen avstå från att spela på mästarcupen i kväll. Vi ska dock leta med ljus och lykta efter något annat att spela på. Titta in lite senare så får ni se om vi hittade något…

Vi vill också påminna om att alla som ännu inte är kunder hos Unibet har möjlighet att lägga ett riskfritt spel på någon av kvällens CL-matcher (pengarna tillbaka om ni förlorar!).

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Ett svar till ”Pinsamt facit i Champions League”

  1. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    Vi som följer bloggen vet att resultatet har varit imponerande den sista tiden. Gott å se nån som erkänner sina brister;) Jag vet flera spelbloggar som bara startar om med nya fonder så fort det går lite dåligt.

    På tal om Champions league så tror jag faktiskt på inter idag. Har sett odds klart över 3.0. Det känns högt på hemmaplan.