Pinsamt facit i Champions League

16 september, 2009

Vi har ganska bra statistik när det gäller spel på de flesta ligorna och flesta sporterna. Det finns dock en sak som det har visat sig att vi är väldigt dåliga på – nämligen Champions League. Jag roade mig med att kolla de senaste tio spelen vi har lagt på just CL och det visade sig att vi hade nio förluster och bara en enda vinst. Pinsamt dåligt! Vi tänker av just den anledningen avstå från att spela på mästarcupen i kväll. Vi ska dock leta med ljus och lykta efter något annat att spela på. Titta in lite senare så får ni se om vi hittade något…

Vi vill också påminna om att alla som ännu inte är kunder hos Unibet har möjlighet att lägga ett riskfritt spel på någon av kvällens CL-matcher (pengarna tillbaka om ni förlorar!).

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous september 16, 2009 kl. 19:32

Vi som följer bloggen vet att resultatet har varit imponerande den sista tiden. Gott å se nån som erkänner sina brister;) Jag vet flera spelbloggar som bara startar om med nya fonder så fort det går lite dåligt.

På tal om Champions league så tror jag faktiskt på inter idag. Har sett odds klart över 3.0. Det känns högt på hemmaplan.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.