Vi lirar danskt idag…

14 september, 2009

Vi tänkte först vila spelkassan idag, men så stötte vi plötsligt på något som kändes intressant. Det blir alltså ett spel trots allt. Randers FC har i den danska SAS-ligan endast lyckats skrapa ihop en enda poäng efter sju spelade omgångar. Aab däremot ligger på en tredjeplats med 15 poäng. Vi skulle ljuga om vi påstår att vi sitter inne med några större kunskaper om den danska ligan, men baserat på tabellplacering och statistiken från ligainledningen så tycker vi att 2,30 som Betfair erbjuder för tvåan är klart spelbar.

Kolla även in Sandebäcks idéer för dagen.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

I kväll är det dags för final i US-open mellan Federer och Del Potro. Experterna verkar eniga om att de senaste fem årens mästare tar sin sjätte raka titel. 1,28 var oddset på Federer tidigare idag, vilket inte känns speciellt intressant.


Federer är storfavorit i kväll. Kan Del Potro utmana på allvar?

Alltså:
Randers-AaB, 2
Odds: 2,30, insats: 30 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments… read them below or add one }

Anonymous september 14, 2009 kl. 11:15

Hehe, grymt slag!

Svara

Toffe september 14, 2009 kl. 18:53

3-0 till AAlborg (AaB) i halvtid. Här snackar vi bjudodds av stora mått…

Svara

Eklund september 14, 2009 kl. 19:17

Mm. Blev sugen, för Randers låg ju trots allt sist… Men avstod, då jag tyckte mig förtjäna en vila! 🙂

Dessutom är jag inte mycket för 1×2 längre… 😉

Svara

Anonymous september 14, 2009 kl. 19:23

attans att man ej följde detta råd 😀

Svara

Toffe september 14, 2009 kl. 20:09

@Eklund: Aalborg vann säkert hörnorna oxå 😉

@Anonym: Attans att man inte satsade högre 😉

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.