Vi lirar danskt idag…

14 september, 2009

Vi tänkte först vila spelkassan idag, men så stötte vi plötsligt på något som kändes intressant. Det blir alltså ett spel trots allt. Randers FC har i den danska SAS-ligan endast lyckats skrapa ihop en enda poäng efter sju spelade omgångar. Aab däremot ligger på en tredjeplats med 15 poäng. Vi skulle ljuga om vi påstår att vi sitter inne med några större kunskaper om den danska ligan, men baserat på tabellplacering och statistiken från ligainledningen så tycker vi att 2,30 som Betfair erbjuder för tvåan är klart spelbar.

Kolla även in Sandebäcks idéer för dagen.

I kväll är det dags för final i US-open mellan Federer och Del Potro. Experterna verkar eniga om att de senaste fem årens mästare tar sin sjätte raka titel. 1,28 var oddset på Federer tidigare idag, vilket inte känns speciellt intressant.


Federer är storfavorit i kväll. Kan Del Potro utmana på allvar?

Alltså:
Randers-AaB, 2
Odds: 2,30, insats: 30 kr @ betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Anonymous september 14, 2009 kl. 11:15

Hehe, grymt slag!

Toffe september 14, 2009 kl. 18:53

3-0 till AAlborg (AaB) i halvtid. Här snackar vi bjudodds av stora mått…

Eklund september 14, 2009 kl. 19:17

Mm. Blev sugen, för Randers låg ju trots allt sist… Men avstod, då jag tyckte mig förtjäna en vila! 🙂

Dessutom är jag inte mycket för 1×2 längre… 😉

Anonymous september 14, 2009 kl. 19:23

attans att man ej följde detta råd 😀

Toffe september 14, 2009 kl. 20:09

@Eklund: Aalborg vann säkert hörnorna oxå 😉

@Anonym: Attans att man inte satsade högre 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.