Braxingen.se – Sveriges bästa spelsajt?

Vår spelfond har ökat i värde från 100 kronor som vi startade med till lite drygt 1000 kr, alltså en värdeökning med ca 900 procent. Det är en utveckling som vi är mycket nöjda med. Det finns dock de som lyckats ännu bättre, och jag tänker då främst på Diljen Otlu som driver sajten Braxingen.se. Vi kontaktade honom och fick förmånen att ställa några frågor. 

Din spelfond, som från början var värd 1 000 kr, passerade nyligen 20 000 kr – ett fantastiskt resultat. Vad är ditt framgångsrecept?

Det handlar egentligen bara om att hitta värdeodds och nöta med att göra träffsäkrare analyser. Hittar man värdeoddsen, och inte spelar med för höga insatser, så kommer man nå ett långsiktigt positivt resultat. Dessutom blir analyserna bättre och tiden man lägger ner på dem avsevärt kortare, eftersom det blir effektivare. En annan viktig detalj i det långa loppet är att alltid spela det odds som är högst på marknaden.

Hur föddes ditt intresse för sportbetting?

Egentligen är det mest intressant för mig att analysera fotboll. Då jag upplevde att jag började lära mig den biten så kom sportsbetting väldigt lägligt. I sportsbetting kan man ju tjäna pengar på sin fotbollskunskap. Jag lärde mig helt enkelt grunderna inom sportsbetting och på den vägen är det.

Du har sagt att målet är att nå 100 000 kr. Är det verkligen realistiskt?

Realistiskt på så sätt att spelfonden hittills gett en fondökning på 1900% och att jag nu ”bara” behöver leverera en fondökning på knappt 400%. Däremot blir man ju limiterad i allt större utsträckning ju högre summor det rör sig om och där kommer jag att få kämpa. Jag tror att det är realistiskt inom en treårsperiod.

…till sist – har du några tips som du vill dela med dig av till spelkanalens läsare? Vad ska man tänka på om man vill nå ett positivt resultat inom sportbettingen?

Det är en fördel om man känner till principen om värdeodds, för att på så sätt analysera fram dessa. I övrigt är det ett plus att titta mycket på fotboll, om det nu är fotboll som man bettar. Ju mer man tittar och ju mer man jobbar med att analysera varför matchen slutar som den gör, desto bättre bettingresultat kommer man att uppleva.

Vi tackar Diljen och önskar honom lycka till i fortsättningen. Och jag behöver väl inte tillägga att Braxingen.se är given bland bokmärkena i webbläsaren…

Diljen har tidigare figurerat här på spelkanalen.com som gästkrönikör. Du missade väl inte hans kröninka ”I haven´t seen Makélélé”.

Läs också…

4 svar till ”Braxingen.se – Sveriges bästa spelsajt?”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Grymt resultat måste man säga. Han märker nog inte av någon lågkonjunktur!

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Ja, resultatet är imponerande. Ska verkligen bli intressant att följa framöver…

 3. Profilbild för Daniel
  Daniel

  Snälla. Sluta kasta roser..
  han har haft bloggen i snart 2 år eller mer.. såklart man går så stort+

  jag hade en spelblogg i ca 5 månader o gick från 2000kr till 10+

  inte svårt

 4. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Daniel:

  Du gav mig ett gott flin där. 🙂 Är det därför spelbolagen inte tjänar några pengar?

  /vänta – nej, men de gör ju det! 😮

  Förresten:

  Fem månader? Vad är det som säger att du skulle gå fortsatt plus?