Braxingen.se – Sveriges bästa spelsajt?

1 oktober, 2009

Vår spelfond har ökat i värde från 100 kronor som vi startade med till lite drygt 1000 kr, alltså en värdeökning med ca 900 procent. Det är en utveckling som vi är mycket nöjda med. Det finns dock de som lyckats ännu bättre, och jag tänker då främst på Diljen Otlu som driver sajten Braxingen.se. Vi kontaktade honom och fick förmånen att ställa några frågor. 

Din spelfond, som från början var värd 1 000 kr, passerade nyligen 20 000 kr – ett fantastiskt resultat. Vad är ditt framgångsrecept?
Det handlar egentligen bara om att hitta värdeodds och nöta med att göra träffsäkrare analyser. Hittar man värdeoddsen, och inte spelar med för höga insatser, så kommer man nå ett långsiktigt positivt resultat. Dessutom blir analyserna bättre och tiden man lägger ner på dem avsevärt kortare, eftersom det blir effektivare. En annan viktig detalj i det långa loppet är att alltid spela det odds som är högst på marknaden.

Hur föddes ditt intresse för sportbetting?

Egentligen är det mest intressant för mig att analysera fotboll. Då jag upplevde att jag började lära mig den biten så kom sportsbetting väldigt lägligt. I sportsbetting kan man ju tjäna pengar på sin fotbollskunskap. Jag lärde mig helt enkelt grunderna inom sportsbetting och på den vägen är det.

Du har sagt att målet är att nå 100 000 kr. Är det verkligen realistiskt?

Realistiskt på så sätt att spelfonden hittills gett en fondökning på 1900% och att jag nu ”bara” behöver leverera en fondökning på knappt 400%. Däremot blir man ju limiterad i allt större utsträckning ju högre summor det rör sig om och där kommer jag att få kämpa. Jag tror att det är realistiskt inom en treårsperiod.

…till sist – har du några tips som du vill dela med dig av till spelkanalens läsare? Vad ska man tänka på om man vill nå ett positivt resultat inom sportbettingen?
Det är en fördel om man känner till principen om värdeodds, för att på så sätt analysera fram dessa. I övrigt är det ett plus att titta mycket på fotboll, om det nu är fotboll som man bettar. Ju mer man tittar och ju mer man jobbar med att analysera varför matchen slutar som den gör, desto bättre bettingresultat kommer man att uppleva.

Vi tackar Diljen och önskar honom lycka till i fortsättningen. Och jag behöver väl inte tillägga att Braxingen.se är given bland bokmärkena i webbläsaren…

Diljen har tidigare figurerat här på spelkanalen.com som gästkrönikör. Du missade väl inte hans kröninka ”I haven´t seen Makélélé”.

Läs också…


Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se | Dagens bästa spel

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous oktober 1, 2009 kl. 22:27

Grymt resultat måste man säga. Han märker nog inte av någon lågkonjunktur!

Toffe oktober 2, 2009 kl. 18:37

Ja, resultatet är imponerande. Ska verkligen bli intressant att följa framöver…

Daniel oktober 3, 2009 kl. 14:16

Snälla. Sluta kasta roser..
han har haft bloggen i snart 2 år eller mer.. såklart man går så stort+

jag hade en spelblogg i ca 5 månader o gick från 2000kr till 10+

inte svårt

Eklund oktober 3, 2009 kl. 17:41

Daniel:

Du gav mig ett gott flin där. 🙂 Är det därför spelbolagen inte tjänar några pengar?

/vänta – nej, men de gör ju det! 😮

Förresten:

Fem månader? Vad är det som säger att du skulle gå fortsatt plus?

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.