Speltips: Real bortavinner i cupen…

27 oktober, 2009

I den spanska ligacupen, Copa del Rey, åker Real Madrid strax utanför stan för möte med Alcorcón som till vardags spelar i Segunda B2, vilket är den tredje divisionen i Spanien. Real kan ställa över tio spelare och ska ändå vinna det här klart. Bet365 erbjuder hela 2,70 för handikapptvåan och det tar vi direkt då flera andra bookmakers ligger i spannet 1,90-2,20 för samma spel.

Barcelona möter Cultural Leonesa som också huserar i tredjedivisionen till vardags. Vi stoppar även in en liten slant på att båda storlagen i Spanien tar klara segrar till fina 5,13. Vi är fullt medvetna om att både Real och Barca kommer att mönstra långt ifrån ordinarie manskap, men mot dessa motstånd ska det bli klara segrar ändå. Observera att Barcelona spelar först på onsdag.

Alltså:

Alcorcón-Real Madrid(-1), 2

Odds: 2,70, insats: 35 kr @ bet365 

Alcorcón-Real Madrid(-1), 2
Leonesa-Barcelona(-1), 2

Odds: 5,13, insats: 15 kr @ bet365

Relaterat:

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Toffe oktober 27, 2009 kl. 22:41

Efter 22 minuter ligger Real Madrid under med 2-0. Ja ni läste rätt. Ett av Europas bästa klubblag ligger under med 2-0 mot ett division 3-gäng. Helt osannolikt…

Toffe oktober 27, 2009 kl. 22:42

3-0 efter 30 minuter. Vad händer? Är det ett pojklag som Real har skickat dit? Nån som ser matchen?

Anonymous oktober 28, 2009 kl. 07:42

Att missa med 6 mål är en bedrift i sig och en slarvig rek.

Toffe oktober 28, 2009 kl. 08:34

Jag är benägen att hålla med. Slarvigt och framförallt idiotiskt att bygga två spel kring en match. Vi gör avbön 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.