Dagens speltips från League One

14 november, 2009

Avsaknaden av toppmatcher i Premier League och La Liga är smärtsam under landslagsuppehållen och för att hitta ett speltips som känns vettigt har vi fått bege oss till den engelska tredjedivsionen.

Wycombe vann mot Bristol Rovers i League One den 29 augusti. Det är den enda segern som man har lyckats bärga så här långt. Vi har spelat 15 omgångar och på bortaplan står det fortfarande en nolla i vinstkolumnen för Wycombe och man parkerar på den 24:e och sista platsen i tabellen. Betydligt bättre har det gått för för Huddersfield. Man har snittat ca två mål framåt per match och i snitt släppt in ungefär ett. Tillsammans med topplagen Leeds och Charlton är man det enda laget som ännu inte har förlorat på hemmaplan den här säsongen. Det här känns som en bank och vi tvekar inte att spela ettan.

Fler speltips hittar du hos sportbladet i ”Dagens bästa…”.

Alltså:
Huddersfield Town-Wycombe, 1

Odds: 1,43, insats: 30 kr @ Betfair

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Anonymous november 14, 2009 kl. 13:59

Kör du bara en match om dagen elr?

Martin på BettingBloggen november 14, 2009 kl. 14:03

Blir det några spel i VM-kvalet då? Funderar själv på Frankrike…

Toffe november 14, 2009 kl. 17:09

@anonym: Det varierar ganska kraftigt det där och baserar sig helt på utbudet.

@Martin: Vi avstår alla landskamper i kväll.

Det här spelet var en bank precis som jag trodde och det satt med marginal. H´field vann med hela 6-0!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.