Spelkanalen testar: Betting i mobilen

11 november, 2009

Spela i mobilen

Spela i mobilen

Möjligheten att spela i mobilen har funnits ganska länge och vi tycker nu att det är hög tid att faktiskt visa hur det går till. Den mobila lösning som vi själva gillar bäst just nu är Unibets och vi väljer därför att demonstrera den.

Först av allt behöver du ett konto hos Unibet. Det måste du skapa via din dator innan du kan komma igång. Sen surfar du in på unibets mobilsajt på din telefon. Första gången du loggar in får du skapa en PIN-kod som du sen använder i stället för ditt lösenord när du spelar i mobilen – sen är det bara att köra igång!

I vårt test började vi med att sätta in pengar via mobilen och det funkade väldigt smidigt. En förutsättning är dock att du sedan tidigare har registrerat ditt betalkort hos Unibet. Det enda du behöver ange är den så kallade CVC-koden som finns på baksidan av ditt betalkort. Efter några sekunder finns pengarna på ditt konto och du är redo att lägga ditt första spel. Givetvis kan du sätta in pengarna via din dator om du tycker att det känns tryggare.

Livespelen har av naturliga skäl en central roll på Unibets mobila sajt. Tanken är att du ska kunna befinna dig på arenan och lägga spel medan du ser matchen live, men det går precis lika bra på spårvagnen, bussen eller någon annan stans där du inte har tillgång till din dator.

Sajten är snabb och du behöver inte sitta och vänta på att nya sidor ska laddas. Har du tillgång till ett trådlöst nätverk så går det riktigt snabbt, men även om du kör över 3G-nätet så funkar det helt problemfritt.

Om du bara har en telefon som kan ansluta till internet så tycker vi absolut att du ska testa det här. Speciellt om du ser mycket sport live och vill höja upplevelsen ytterligare en nivå.

Just nu får du 1200 kr i bonus om du blir kund hos Unibet. Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Telefonen som användes vid testet var en SonyEricsson Xperia X1 med operativsystemet Windows Mobile och webbläsaren Internet Explorer.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Martin på BettingBloggen november 11, 2009 kl. 11:58

Ja, betting i mobilen borde verkligen belysas mer, då det nuförtiden faktiskt fungerar riktigt bra!

För någon månad sen gjorde jag själv ett test på funktionaliteten hos 10 spelbolag med min iPhone. Blev imponerad över hur bra det funkade 🙂

Om du inte läst testet så hittar du det här:
http://bettingbloggen.com/blogg/stort-test-betting-via-din-iphone

Hoppas du inte tycker jag spamar nu hehe 😉

ErikBraaten´s Speltips november 11, 2009 kl. 12:23

Hos mig hittar ni dagens spel i videoform!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.