Spelkanalen testar: Betting i mobilen

Möjligheten att spela i mobilen har funnits ganska länge och vi tycker nu att det är hög tid att faktiskt visa hur det går till. Den mobila lösning som vi själva gillar bäst just nu är Unibets och vi väljer därför att demonstrera den.

Först av allt behöver du ett konto hos Unibet. Det måste du skapa via din dator innan du kan komma igång. Sen surfar du in på unibets mobilsajt på din telefon. Första gången du loggar in får du skapa en PIN-kod som du sen använder i stället för ditt lösenord när du spelar i mobilen – sen är det bara att köra igång!

I vårt test började vi med att sätta in pengar via mobilen och det funkade väldigt smidigt. En förutsättning är dock att du sedan tidigare har registrerat ditt betalkort hos Unibet. Det enda du behöver ange är den så kallade CVC-koden som finns på baksidan av ditt betalkort. Efter några sekunder finns pengarna på ditt konto och du är redo att lägga ditt första spel. Givetvis kan du sätta in pengarna via din dator om du tycker att det känns tryggare.

Livespelen har av naturliga skäl en central roll på Unibets mobila sajt. Tanken är att du ska kunna befinna dig på arenan och lägga spel medan du ser matchen live, men det går precis lika bra på spårvagnen, bussen eller någon annan stans där du inte har tillgång till din dator.

Sajten är snabb och du behöver inte sitta och vänta på att nya sidor ska laddas. Har du tillgång till ett trådlöst nätverk så går det riktigt snabbt, men även om du kör över 3G-nätet så funkar det helt problemfritt.

Om du bara har en telefon som kan ansluta till internet så tycker vi absolut att du ska testa det här. Speciellt om du ser mycket sport live och vill höja upplevelsen ytterligare en nivå.

Just nu får du 600 kr i bonus om du blir kund hos Unibet. Klicka här för att ta del av erbjudandet.