Utbudstorka! Ge oss ditt speltips…

16 november, 2009

Det är väldigt mycket måndag idag och utbudet är katastrofalt dåligt. Kollar man på långenlistan så finns det bara tolv oddssatta matcher och av intresse hittar jag egentligen bara tre matcher i hockeyns elitserie. Ingen av dem lockar dock till spel och jag kan redan nu säga att vi med 99 procents sannolikhet kommer att vila spelkassan idag.

Som ni säkert har märkt så har vi som ett experiment kört med flatbets* ett tag. Vi har nu utvärderat detta och det lutar åt att vi går tillbaka till movebet. Jag tycker att man tappar en dimension i värderingen av sina spel när man inte kan styra insatsen och dessutom har jag märkt att man omedvetet kryper nedåt i odds och gärna avstår matcher där man tidigare gått in med låg insats.

I helgen hade vi premiär för vårt NHL-tips med Thomas Mäkitalo som bloggar på Eurosport.se. Första spelet satt klockrent och vi hoppas på lika bra utdelning nästa helg. NHL-speltips har ju varit något som vi har saknat här på spelkanalen och det känns väldigt roligt att kunna erbjuda er läsare även detta.

I helgen presenterade vi även vårt första ”Ögonblick ur fotbollshistorien”. Om ni missade det så ta gärna en titt här.

Ni som trots det trista utbudet är spelsugna idag hänvisar vi till ”Dagens bästa…” i sportbladet. Hittar ni några intressanta drag idag så tipsa gärna i kommentarerna.

*Flatbets – samma insats på alla spel, oavsett odds, risk och osäkerhetsfaktorer.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous november 16, 2009 kl. 16:40

Jag tänker lira FBK i hockeyn i kväll. Finns till ca 2,00.

JB november 16, 2009 kl. 16:45

HV71 bör vinna hemma i Kinnarps mot Linköping. Dålig insats mot Modo senast så man är nog revanschsugna!

Martin på BettingBloggen november 16, 2009 kl. 18:06

Vi spelade 2:an på Färjestad till 2.05 på Expekt tidigare idag. Dock nere i 1.95 nu eller möjligen lägre. Men är man osäker så ska man självklart låta bli å spela – en konst i sig, som tyvärr är rätt svår för de flesta 🙂

Toffe november 16, 2009 kl. 21:08

@anonyn & Martin: Tur man inte lirade Färjestad 🙂

@JB: …men HV verkar ju gå bättre!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.