Utbudstorka! Ge oss ditt speltips…

Det är väldigt mycket måndag idag och utbudet är katastrofalt dåligt. Kollar man på långenlistan så finns det bara tolv oddssatta matcher och av intresse hittar jag egentligen bara tre matcher i hockeyns elitserie. Ingen av dem lockar dock till spel och jag kan redan nu säga att vi med 99 procents sannolikhet kommer att vila spelkassan idag.

Som ni säkert har märkt så har vi som ett experiment kört med flatbets* ett tag. Vi har nu utvärderat detta och det lutar åt att vi går tillbaka till movebet. Jag tycker att man tappar en dimension i värderingen av sina spel när man inte kan styra insatsen och dessutom har jag märkt att man omedvetet kryper nedåt i odds och gärna avstår matcher där man tidigare gått in med låg insats.

I helgen hade vi premiär för vårt NHL-tips med Thomas Mäkitalo som bloggar på Eurosport.se. Första spelet satt klockrent och vi hoppas på lika bra utdelning nästa helg. NHL-speltips har ju varit något som vi har saknat här på spelkanalen och det känns väldigt roligt att kunna erbjuda er läsare även detta.

I helgen presenterade vi även vårt första ”Ögonblick ur fotbollshistorien”. Om ni missade det så ta gärna en titt här.

Ni som trots det trista utbudet är spelsugna idag hänvisar vi till ”Dagens bästa…” i sportbladet. Hittar ni några intressanta drag idag så tipsa gärna i kommentarerna.

*Flatbets – samma insats på alla spel, oavsett odds, risk och osäkerhetsfaktorer.

4 svar till ”Utbudstorka! Ge oss ditt speltips…”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Jag tänker lira FBK i hockeyn i kväll. Finns till ca 2,00.

 2. Profilbild för JB
  JB

  HV71 bör vinna hemma i Kinnarps mot Linköping. Dålig insats mot Modo senast så man är nog revanschsugna!

 3. Profilbild för Martin på BettingBloggen
  Martin på BettingBloggen

  Vi spelade 2:an på Färjestad till 2.05 på Expekt tidigare idag. Dock nere i 1.95 nu eller möjligen lägre. Men är man osäker så ska man självklart låta bli å spela – en konst i sig, som tyvärr är rätt svår för de flesta 🙂

 4. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @anonyn & Martin: Tur man inte lirade Färjestad 🙂

  @JB: …men HV verkar ju gå bättre!