Google wave – få en invite

Vi har kommit över fem invites till Google Wave som vi tänker dela ut till er som blir prenumeranter på vårt nyhetsbrev. Reglerna är enkla: Fyll i din e-postadress i prenumerationsfältet här till höger. Du får då ett bekräftelsemail, klicka på länken i mailet så är du prenumerant. Lämna sedan en kommentar till det här inlägget. De fem första får en inbjudan. Vi har även någon enstaka inbjudan till Spotify kvar. Är ni mer intresserade av det så kan ni nämna det i er kommentar.

För dig som inte vet vad Google Wave är så rekommenderar jag att ni kikar på den här filmen.

Vi har kikat lite på dagens utbud, men än så länge har vi inte hittat något som känns tillräckligt bra. Vi tror visserligen att HV kommer att slå SSK, men vi nappar inte på 1,40 när hemmalagets två bästa målskyttar saknas. Kolla gärna in sportbladets speltips för dagen i jakt på bra lir. Vi ska ta en närmare titt på matcherna i Europa League lite senare och se om vi hittar något spelvärt…

Gårdagen slutade mycket bra när Zlatans mål på övertid gjorde att vårt speltips gav utdelning. I går summerade vi även november månads spel och här hittar du alla siffror och statistik.

6 svar till ”Google wave – få en invite”

 1. Profilbild för jesper_streeman@hotmail.com
  jesper_streeman@hotmail.com

  Ryggade Barcaliret igår, satt ju fint även om det var på håret. Tackar för den och kanske även för en Google Wave invite. Ser fram emot tänkbara spel på kvällens Europa Leauge lite senare.

 2. Profilbild för Johan
  Johan

  Hej och tack för Barcatipset & Google Wave 🙂 ha det gott! 🙂

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @Jesper: Din invite är skickad.

  @Johan: Jag behöver din e-postadress!

 4. Profilbild för Martin på BettingBloggen
  Martin på BettingBloggen

  Sjyst initiativ, Toffe!

  Om du har någon invite över så skulle jag inte tacka nej 🙂

 5. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Tar gärna en invite till wawe =)

  btw tack for barcatipset

  // DiXet dixet@live.se

 6. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Det här med Google Wave tyckte ni tydligen var intressant. Kul! Den femte och sista prenumeranten som belönas med en invite registrerade sig kl. 15.47 idag.

  När jag skickar ut inbjudningarna så får jag ett meddelande om att de kanske inte skickas i väg på en gång. "Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick" som Google själva säger 😉 Inbjudningarna lär dock dyka upp inom kort i era inboxar.

  Troligtvis kan jag skaka fram ytterligare några invites så vi kör nog en ny runda om några dagar igen.