Google wave – få en invite

3 december, 2009

Vi har kommit över fem invites till Google Wave som vi tänker dela ut till er som blir prenumeranter på vårt nyhetsbrev. Reglerna är enkla: Fyll i din e-postadress i prenumerationsfältet här till höger. Du får då ett bekräftelsemail, klicka på länken i mailet så är du prenumerant. Lämna sedan en kommentar till det här inlägget. De fem första får en inbjudan. Vi har även någon enstaka inbjudan till Spotify kvar. Är ni mer intresserade av det så kan ni nämna det i er kommentar.

För dig som inte vet vad Google Wave är så rekommenderar jag att ni kikar på den här filmen.

Vi har kikat lite på dagens utbud, men än så länge har vi inte hittat något som känns tillräckligt bra. Vi tror visserligen att HV kommer att slå SSK, men vi nappar inte på 1,40 när hemmalagets två bästa målskyttar saknas. Kolla gärna in sportbladets speltips för dagen i jakt på bra lir. Vi ska ta en närmare titt på matcherna i Europa League lite senare och se om vi hittar något spelvärt…

Gårdagen slutade mycket bra när Zlatans mål på övertid gjorde att vårt speltips gav utdelning. I går summerade vi även november månads spel och här hittar du alla siffror och statistik.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

jesper_streeman@hotmail.com december 3, 2009 kl. 10:08

Ryggade Barcaliret igår, satt ju fint även om det var på håret. Tackar för den och kanske även för en Google Wave invite. Ser fram emot tänkbara spel på kvällens Europa Leauge lite senare.

Johan december 3, 2009 kl. 12:17

Hej och tack för Barcatipset & Google Wave 🙂 ha det gott! 🙂

Toffe december 3, 2009 kl. 18:26

@Jesper: Din invite är skickad.

@Johan: Jag behöver din e-postadress!

Martin på BettingBloggen december 3, 2009 kl. 18:34

Sjyst initiativ, Toffe!

Om du har någon invite över så skulle jag inte tacka nej 🙂

Anonymous december 3, 2009 kl. 21:09

Tar gärna en invite till wawe =)

btw tack for barcatipset

// DiXet dixet@live.se

Toffe december 3, 2009 kl. 21:39

Det här med Google Wave tyckte ni tydligen var intressant. Kul! Den femte och sista prenumeranten som belönas med en invite registrerade sig kl. 15.47 idag.

När jag skickar ut inbjudningarna så får jag ett meddelande om att de kanske inte skickas i väg på en gång. "Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick" som Google själva säger 😉 Inbjudningarna lär dock dyka upp inom kort i era inboxar.

Troligtvis kan jag skaka fram ytterligare några invites så vi kör nog en ny runda om några dagar igen.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.