Speltips: En dubbel från Premier League

5 december, 2009

Vi tänker börja speldagen med att presentera något så ovanligt som en dubbel. Vi tänker ta rygg två av giganterna i Premier League, nämligen Arsenal och Manchester United.

Fredrik Ljungbergs gamla klubb Arsenal möter Stoke som är ett flera klasser sämre lag. Det tillsammans med hemmafördelen gör att The Gunners tar tre viktiga poäng i toppstriden. Klar etta.

För Manchester United finns det inget annat än vinst som gäller. Chelsea är redan för långt före i tabellen och man har helt enkelt inte råd att tappa poäng här. Dessutom har Chelsea tuff bortamatch mot Manchester City så chansen finns att plocka in ett par poäng för Sir Alex och hans manskap. Tvåan känns säker och 1,50 är helt OK för den.

Missa inte våra övriga lördagstips…

 

Alltså:
Arsenal-Stoke, 1
West Ham-Manchester United, 2

Odds: 1,95, insats: 30 kr @ interwetten

…kolla även i sportbladet idéer för dagen.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

www.erikbraatensspeltips.com december 5, 2009 kl. 11:25

Hos mig Toffe hittar du tre, på förhand, mycket intressanta spel. Ta en titt och kommentera 😉

Toffe december 5, 2009 kl. 17:00

Både Arsenal och United leder med 1-0 i halvtid. Ser lovande ut…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.