VIDEO: Se Henrys och Zlatans mål mot Xerez!

3 december, 2009

Har spenderat ett par timmar framför TVn och kollat på Zlatans Barcelona mot bottenlaget Xerez. Det var ärligt talat inte mycket till fotbollsunderhållning de första 90 minuterna. Inför matchen hade vi som ni vet lagt ett handikappspel på Barcelona (-1) och när Henry gjorde 1-0 precis i början av andra halvlek trodde jag att det var lugnt. I tur och ordning byttes stjärnorna in; Messi, Ibra och Iniesta – men matchen ville aldrig riktigt lyfta.

Men så plötsligt när klockan passerade 90 minuter så exploderade matchen. Klacksparkar och målchanser avlöste varandra och under de tre tilläggsminuterna producerades fler farliga lägen än under hela den övriga matchen. Messi sköt i stolpen, Iniesta missade i öppet läge, men när matchens tredje inhoppare – Zlatan Ibrahimiovic – fick chansen med så där 10 sekunder kvar av matchen gjorde han inget misstag. På en frispelning av påstådde ovännen Lionel Messi chippade Zlatan iskallt in 2-0 med matchen sista spark. Vi har bara en sak att säga:

Tack Zlatan!

Barcelona är nu fem poäng före Real Madrid, som dock har en match mindre spelad.

Och här kommer målen…

…och här är Zlatans.

Mer Zlatan

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Anonymous december 3, 2009 kl. 00:29

var är zlatans mål?

Toffe december 3, 2009 kl. 00:34

I det andra klippet. Det kommer efter en liten stund efter Messis stolpskott.

Adde december 3, 2009 kl. 01:14

Han är kung nu Zlatan. Leder han skytteligan? Eller är det David Villa?

Anonymous december 3, 2009 kl. 01:42

David Villa leder, Zlatan på andra plats.

Anonymous december 3, 2009 kl. 16:05

Det var riktigt snyggt!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.