Striden tätnar i La Liga…

I helgen tog Real Madrid över serieledningen från FC Barcelona efter en makalös vändning mot Sevilla. Efter en timmes spel låg man under med 2-0 och inte mycket talade för att det skulle bli några poäng alls för Real. Tre minuter senare hade Cristiano Ronaldo och Sergio Ramos sett till att radera ut Sevillas ledning. På övertid slog sedan Van der Vaart in segermålet och den osannolika vändningen var ett faktum.

Barcelona nådde ”endast” 2-2 mot Almeria efter två mål av magiska Messi. Det starkaste minnet från matchen var annars Zlatans röda kort. Men var det verkligen utvisning? Barcelona överklagar nu det röda kortet, men sådana protester når sällan någon framgång. Avstängning väntar alltså med största sannolikhet för Ibra.


Följ la Liga gratis. Massor av livestreamade matcher på unibet.com


Är det rött kort? Bedöm själv.

Fler Zlatan-klipp:

Real leder nu ligan på bättre målskillnad än Barcelona. Båda lagen har 62 poäng – och den 11 april är det dags för El Clásico…

2 svar till ”Striden tätnar i La Liga…”

 1. Profilbild för Adde
  Adde

  Det är garanterat inte utvisning. Men det är inte första gången Zlatan åker på sånna kort. Domarna gillar nog inte hans attityd och tar varje chans att sätta dit honom.

  //Adde

 2. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Det är klart han ska ut. Bollen är inte i närheten och han välter en motståndare. Onödigt och orutinerat.

  Det är så klart filmning oxå, men han bjuder på möjligheten. Vilken försvarare som helst slänger sig i det läget.