Bästa oddsen på kvällens hockeyfinal

Lyckas Stefan Liv hjälpa HV till 2-1-ledning ikväll? FOTO: Spelkanalen.com

I kväll är det dags för den tredje hockeyfinalen mellan Djurgården och HV 71. Matchen spelas i Globen och sedan väntar två raka hemmamatcher för HV. Vi har rekat bland spelbolagen för att ge er de bästa oddsen inför kvällens drabbning. Hos spelbolagen är DIF favoriter – hur spelar du?

Tror du på hemmaseger? Ja, då bör du vända dig till bet24 som för närvarande erbjuder marknadens bästa odds på ettan. Djurgårdssegern står i 2,25 gånger insatsen.

Senaste matchen avgjordes i Sudden Death och om du tror på förlängning även i kväll så hittar du det bästa kryssoddset hos Betfair, som i skrivande stund ger dig 4,42.

Det högsta oddset vi har hittat på tvåan är 2,75 som går att hitta hos flera bolag, bland annat bet365 och Expekt.

Kommentar
Tredje matchen i finalserien är en nyckelmatch inför den fortsatta kampen om SM-guldet. Vinner HV71 i kväll så talar mycket för att guldet hamnar i Småland. Vi förutsätter nämligen att HV kommer att vinna minst en av sina två hemmamatcher som följer efter kvällens match. Det innebär att de då har två chanser på sig att avgöra finalserien. Om det blir hemmaseger i kväll så är risken/chansen överhängande att allt kommer att avgöras i en sjunde och avgörande finalmatch i Kinnarps Arena den 26 april.

Bästa spelet?
Det är inte alls osannolikt att kvällens match kommer att gå till förlängning. Därför tycker vi att kryssliret är det mest intressanta och spelvärda alternativet. Vi lirar av principskäl inte när våra favoritlag är inblandade, så något spel från vår sida blir det inte.

Matchen börjar kl. 19.30 och visas på Kanal5, samt livestreamas på Kanal5play.

Återstående matcher i finalserien
Final 4: Onsdag 21 april, Kinnarps Arena, 19.30 
Final 5: Torsdag 22 april, Kinnarps Arena, 19.30
Eventuell final 6: Lördag 24 april, Hovet, 16.00
Eventuell final 7: Måndag 26 april, Kinnarps Arena, 19.30


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Ett svar till ”Bästa oddsen på kvällens hockeyfinal”

  1. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Visst blev det förlängning. Grattis till er som ryggade vår kryssrekommendation!