Bästa oddsen på kvällens hockeyfinal

19 april, 2010

Lyckas Stefan Liv hjälpa HV till 2-1-ledning ikväll? FOTO: Spelkanalen.com

I kväll är det dags för den tredje hockeyfinalen mellan Djurgården och HV 71. Matchen spelas i Globen och sedan väntar två raka hemmamatcher för HV. Vi har rekat bland spelbolagen för att ge er de bästa oddsen inför kvällens drabbning. Hos spelbolagen är DIF favoriter – hur spelar du?

Tror du på hemmaseger? Ja, då bör du vända dig till bet24 som för närvarande erbjuder marknadens bästa odds på ettan. Djurgårdssegern står i 2,25 gånger insatsen.

Senaste matchen avgjordes i Sudden Death och om du tror på förlängning även i kväll så hittar du det bästa kryssoddset hos Betfair, som i skrivande stund ger dig 4,42.

Det högsta oddset vi har hittat på tvåan är 2,75 som går att hitta hos flera bolag, bland annat bet365 och Expekt.

Kommentar
Tredje matchen i finalserien är en nyckelmatch inför den fortsatta kampen om SM-guldet. Vinner HV71 i kväll så talar mycket för att guldet hamnar i Småland. Vi förutsätter nämligen att HV kommer att vinna minst en av sina två hemmamatcher som följer efter kvällens match. Det innebär att de då har två chanser på sig att avgöra finalserien. Om det blir hemmaseger i kväll så är risken/chansen överhängande att allt kommer att avgöras i en sjunde och avgörande finalmatch i Kinnarps Arena den 26 april.

Bästa spelet?
Det är inte alls osannolikt att kvällens match kommer att gå till förlängning. Därför tycker vi att kryssliret är det mest intressanta och spelvärda alternativet. Vi lirar av principskäl inte när våra favoritlag är inblandade, så något spel från vår sida blir det inte.

Matchen börjar kl. 19.30 och visas på Kanal5, samt livestreamas på Kanal5play.

Återstående matcher i finalserien
Final 4: Onsdag 21 april, Kinnarps Arena, 19.30 
Final 5: Torsdag 22 april, Kinnarps Arena, 19.30
Eventuell final 6: Lördag 24 april, Hovet, 16.00
Eventuell final 7: Måndag 26 april, Kinnarps Arena, 19.30


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe april 19, 2010 kl. 21:04

Visst blev det förlängning. Grattis till er som ryggade vår kryssrekommendation!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.