Holland-Slovakien: Speltips och marknadens högsta odds

Holland är tillsammans med Argentina det enda laget som gick igenom gruppspelet med tre raka segrar. Holland har imponerat och målskillnaden 5-1 säger ganska mycket. Stabilt bakåt samtidigt som offensiven har funkat väldigt bra. Nu verkar också Arjen Robben vara tillbaka efter sin skada och det är ytterligare en bra förstärkning för det holländska laget.


Missa inte vår genomgång av spelbolagens bästa VM-bonusar!


Slovakien säkrade sin slutspelsplats i sista gruppspelomgången genom att slå de regerande världsmästarna Italien med 3-2. Laget släppte in fem mål i gruppspelet och därmed tillsammans med Sydkorea det slutspelslag som släppt in flest. Fyra mål framåt är ett okej facit, men vi ska komma ihåg att tre av målen kom i en och samma match.

HOLLAND-SLOVAKIEN
Bäst odds just nu
1: 1,49 @ pinnacle
X: 4,40 @ unibet
2: 8,98 @ pinnacle

Vårt speltips: Vi tror att slovakerna får svår att stå emot holländarnas offensiv i 90 minuter. Vi tror på ytterligare en favoritseger och ettan blir vårt speltips i den här åttondelsfinalen. Vill du ha upp oddset så testa gärna ett handikappspel. Bet365 ger som vanligt högst odds på handikappliren och Holland (-1) går i skrivande stund att spela till 2,38.

Dagens spelprogram och TV-tider
Holland-Slovakien, TV4, kl. 16.00
Brasilien-Chile, SVT1, kl. 20.30

Hela spelprogrammet för åttondelsfinalerna hittar du här.


Du följer väl våra speltips på Facebook?