VM-legender: Den riktige Ronaldo

30 juni, 2010

Den främste målskytten i VM-historien heter Ronaldo – och kommer inte från Portugal. Vi talar om den riktige Ronaldo, brassen som har svarat för hela 15 fullträffar i VM 1998, 2002 och 2006. Han deltog även i VM 1994, men fick då ingen speltid i det brasilianska världsmästarlaget. På meritlistan finns två VM-guld och ett silver.

2002 befann sig Ronaldo på toppen av sin karriär och vann skytteligan i VM på hela åtta mål och blev dessutom utsedd till turneringens bästa spelare. Behöver jag tillägga att det även blev VM-guld?


Få 1200 kronor i VM-bonus hos Unibet!


Här kommer Ronaldos samtliga VM-mål i en härlig kavalkad. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta…

Ronaldo har genom året spelat i en rad europeiska toppklubbar. Vi minns kanske framför allt åren i Barcelona, Inter, Real Madrid och Milan. Just nu representerar han Corinthians i den Brasilianska ligan. Ronaldo har av FIFA utsetts till världens bästa fotbollsspelare hela tre gånger; 1997, 1998 och 2002.

Läs också…


Du följer väl spelkanalen på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous juni 30, 2010 kl. 17:20

The greatest of all time!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.