Argentina-Tyskland: Speltips och spelbolagens bästa odds

Argentina har en uppsjö av matchvinnare i sin trupp. Carlos Tevez, Gonzalo Higuain och Lionel Messi för att nämna några. Offensiven är kanske VM:s allra bästa och hittills har inget lag lyckats ta poäng mot Maradonas argentinska landslag. Nu kommer dock laget att stöta på riktigt hårt motstånd och vi ser fram emot en spännande och sevärd match.

Tyskland är ett av tre kvarvarande europeiska lag i det här mästerskapet och man kommer verkligen vara tvungen att göra en toppinsats för att ha chansen att rå på ett mycket starkt Argentina. Miroslav Klose har kommit igång med målskyttet och jagar Ronaldos målrekord – det fattas nu tre mål upp till Ronaldos 15. Det är givetvis viktigt för tyskarna att ha en spjutspets som levererar, men mot Argentina gäller det att hela laget presterar på topp.

ARGENTINA-TYSKLAND
Bäst odds just nu
1: 2,44 @ unibet (1200 kr i startbonus för nya kunder)
X: 3,25 @ betsson (pengarna tillbaka på dina tre första förlustspel)
2: 3,25 @ bet365 (1000 kr i startbonus för nya kunder)

Vårt speltips: Oj! Så här långt in i turneringen så avlöser stormatcherna varandra och det börjar verkligen bli svårtippat. Båda lagen har imponerat så här långt i turneringen och det känns som det här kan sluta hur som helst. Spelbolagen håller Argentina som knapp favorit, men oddset på både krysset och tvåan lockar. Argentina har en riktigt bra offensiv, men samtidigt är tyskarna otroligt bra i sitt kontringsspel. Tvingas vi lämna ett speltips på den här matchen så får det bli krysset.

Missa inte heller våra tankar kring kvartsfinalerna Uruguay-Ghana och Brasilien-Holland.

Läs också:


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?