Spanien-Tyskland: Speltips och oddsjämförelse

Tyskland-Spanien. Smaka på det. Vilken match det kan bli ikväll! Samtliga spelbolag håller Spanien som favoriter till segern, men vi är inte så säkra på att vi håller med om det…

Tyskland har imponerat stort de senaste veckorna, inte minst i slutspelet. 4-1 mot England (visserligen med lite hjälp av domaren), och 4-0 mot Maradonas Argentina, är resultat man inte kan blunda för. Klose är glödhet för tillfället och det förvånar oss inte det minsta om han om ett par dagar kan titulera sig som VM-historiens bäste målskytt. Thomas Müller som varit väldigt lyckosam så här långt är avstängd efter att ha fått sitt andra gula kort i en handssituation i kvartsfinalen mot Argentina.

Spanien har gjort precis vad de har behövt så här långt i slutspelet. De har tagit sig till den här semifinalen genom 1-0-segrar mot Portugal och Paraguay. Liverpools Fernado Torres har haft ett tungt VM så här långt och har fortfarande inte gjort mål. Men vad gör det när anfallskollegan David Villa visar upp sig från sin bästa sida. Fem mål på lika många matcher har det blivit för den blivande Barcelona-spelaren som också leder VM:s skytteliga.

TYSKLAND-SPANIEN
Bäst odds just nu
1: 2,90 @ unibet
X: 3,33 @ pinnacle
2: 2,63 @ bet365

Vårt speltips: 2,90 som Unibet erbjuder för spelet på Tyskland är ett bra spel. Baserat på lagens insatser tidigare i turneringen så är tyskarna det hetare laget enligt oss. Ettan blir alltså vårt speltips och vi tänker även lägga det här spelet i vår spelfond.

Missa inte heller vår genomgång och vårt speltips på Holland-Paraguay

Läs också:


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


2 svar till ”Spanien-Tyskland: Speltips och oddsjämförelse”

 1. Profilbild för Danne (@dcarlbom)
  Danne (@dcarlbom)

  Nu spelar väl ändå Tyskland mot Spanien först i morgon väl?

  Hur som helst kommer det nog bli en riktigt intressant match, och mitt hjärta ligger i en röd-gul vinst.

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @dcarlbom: Korrekt. Så där kan det bli när man försöker vara ute i god tid 😉

  Matchen spelas alltså i kväll (onsdag), kl. 20.30 och visas på SVT.