Tyskland-Uruguay: Speltips och odds inför bronsmatchen

Bronsmatchen är två förlorares möjlighet att rädda äran. Båda lagen föll med uddamålet i sina respektive semifinaler och besvikelsen är naturligtvis stor. Frågan är nu vilket lag som lyckats bäst med att lämna förlusten bakom sig och att ladda om batterierna inför kvällens fight.

Miroslav_Klose_Germany.jpg


Sista chansen att utnyttja spelbolagens VM-bonusar. Klicka här för de tre bästa erbjudandena just nu!


Uruguay får tillbaka skyttekungen Suarez som var avstängd i semifinalen efter sin handsräddning mot Ghana i kvarten. Han är otroligt viktig för Uruguay och lär dessutom vara rejält spelsugen efter att ha fått bevittna förlustmatchen mot Holland från läktaren. Diego Forlan har varit bra genom hela turneringen och svarade för ett av målen i semifinalen. Tyskland lär dock bli en svår nöt att knäcka och sydamerikanerna måste göra allt rätt för att kunna utmana om bronspengen.

Hela Tyskland hade trott på final och besvikelsen är stor i truppen. Att Spanien skulle bli svåra att slå hade man säkert räknat med, men det imponerande spelet som tyskarna visat upp mot England och Argentina lyckades man inte riktigt nå upp till. Spanien hade stort bollinnehav och även om Tyskland blixtrade till i en och annan kontring så lyckades man inte skapa de där riktigt bra målchanserna. Laget är dock riktigt bra och kan de bara ladda om så bör de, precis som oddsen indikerar, ha en bra chans att knipa bronset.

Uppdaterat: Enligt Aftonbladet riskerar Klose att missa bronsmatchen, på grund av en ryggskada. Vi står dock fast vid vårt speltips nedan.

URUGUAY-TYSKLAND
Bäst odds just nu
1: 5,15 @ betsson
X: 3,75 @ nordicbet (1000 kr i bonus till nya kunder)
2: 1,83 @ pinnacle

Vårt speltips: Vi tycker att Tyskland känns som det bättre laget och Uruguay kommer inte att kunna störa deras matchplan på samma sätt som spanjorerna. Snabba omställningar och en Klose som fortfarande jagar Ronaldos målrekord avgör. Tvåan blir alltså vårt speltips – Tyskland tar bronset och samtliga medaljer hamnar i Europa.

Missa inte att delta i vår tävling där det gäller att tippa resultatet i VM-finalen. I potten ligger en t-shirt från Betsson.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?