Liverpool-Arsenal: Odds och speltips inför kvällens stormatch

Redan i omgång 1 är det alltså dags för det Premier League-säsongens första stormöte. Liverpool tar emot Arsenal på Anfield Road och det är hemmalaget som är oddsmässiga favoriter hos spelbolagen.

Liverpool hade en minst sagt ojämn fjolårssäsong och slutade först på sjunde plats, vilket innebär att det inte blir något Champions League-spel den här säsongen för ”Reds”. Laget har mycket att bevisa den här säsongen och ett tungt ansvar vilar på nye tränaren Roy Hodgsons axlar. Även lagkapten Steven Gerrard måste göra en bra mycket bättre säsong än 2009/2010 om Liverpool ska kunna blanda sig i toppstriden i år. Joe Cole är ny från Chelsea och blir troligen en mycket bra förstärkning för Pool.

Arsenal har värvat intressante anfallaren Chamakh, som var en mycket bidragande orsak till framgångarna i Champions League och ligasegern för sitt lag Bordeaux förra säsongen. Kan han bli en ny Henry för Arsenal så finns det stora chanser att Arsenal är ett av de lag som är med och slåss om titeln i vår.

LIVERPOOL-ARSENAL
Bäst odds just nu
1: 2,50 @ nordicbet (1000 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,27 @ nordicbet (1000 kr i bonus till nya kunder)
2: 3,10 @ pinnacle

Vårt speltips: Som vanligt är premiären och de första omgångarna väldigt svårtippade. Vi vet inte så mycket om lagens form och än mindre om hur de nya spelarna fungerar i laget. Vårt speltips i den här matchen blir krysset. Vill ni lira på resultatet så släng in en slant på 1-1.

Matchen börjar kl. 17.00 och visas i Sverige på kanalen Viasat Fotboll. De matcher som igår visades i TV6 var alltså bara ”teasers”.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Ett svar till ”Liverpool-Arsenal: Odds och speltips inför kvällens stormatch”

  1. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    Snyggt tippat!