AIK-Linköping: Livestreaming från elitseriepremiären

15 september, 2010

Premiärmatchen i årets Elitserie, AIK – Linköping på hovet, ser du helt gratis på Csports!. Csports är en OnDemand-tjänst som förutom elithockey även sänder Allsvenskan, Superettan, La Liga och den engelska ligacupen.

OBS! Csports har bytt ”gratismatch”. Det är nu istället fredagens match mellan Timrå-Frölunda som visas kostnadsfritt. Matchen AIK-Linköping kostar 109 kr. Tack till alla som gjort oss uppmärksamma på detta! 

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...


Hur funkar det?

  1. Öppna ett konto hos Csports
  2. Du ser premiärmatchen helt gratis

Är du nöjd med streamingtjänsten från Csports har du sedan flera alternativ. Du kan…

  • Köpa enstaka matcher, 
  • Köpa 5-kort, vilket blir billigare per match jämfört med att köpa enstaka matcher.
  • Köpa klubbkort som gör att du kan följa samtliga matcher som ditt favoritlag spelar.
  • Är du en riktig hockeyfantast och inte vill riskera att missa något ska du givetvis skaffa säsongskort. Då kan du se du alla matcher under hela säsongen.
Väljer du att beställa något av ovanstående alternativ under september månad får du rabatt på det ordinarie priset. Priser på de olika alternativen hittar du här!

Läs också:


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous september 15, 2010 kl. 13:25

Inte enligt csports.

hampus september 15, 2010 kl. 14:02

Fungerar inte!!!

Toffe september 15, 2010 kl. 15:01

Hej!

Csports av någon anledning bytt gratismatch och visar nu istället Timrå-Frölunda för 0 kr. Kvällens match mellan AIK och Linköping kostar 109 kr.

Vi ber om ursäkt för detta och kommer justera artikeln snarast.

Tack för att ni påpekade detta!

Anonymous september 15, 2010 kl. 17:58

vilken bluff sida

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →