Redhawks svek – men United räddade onsdagen

United motsvarade alla mina förväntningar och handicapspelet satt klockrent i går. Tyvärr lyckades inte Redhawks vinna under ordinarie matchtid, så min dubbel sprack. Om den hade suttit så hade fonden varit uppe och nosat på all time high. Men om inte om hade funnits så hade jag förmodligen varit miljonär för länge sen…

Jag tänker inleda torsdagen med ett tennisspel. Top-5-spelaren Zvonareva bör avfärda den betydligt lägre rankade fransyskan Razzano i raka set. Zvonareva har börjat året mycket bra med semifinalplats i Australian Open som hon sedan följde upp med final i Pattaya senast.

Alltså:
Vera Zvonareva-Virginie Razzano, 2-0
Odds: 1,61, insats: 20 kr.

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Ett svar till ”Redhawks svek – men United räddade onsdagen”

  1. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Zvonareva förlorade precis första set med 9-7 i tiebreak.

    Detta betraktade jag som dagens säkra spel. Nu måste jag förlita mig på att dagens riskspel på Färjestad går hem…