VIDEO: Se Zlatans mål mot Deportivo – hans tionde i la Liga!

5 december, 2009

Vi fick ännu en gång vänta länge på att Zlatan Ibrahimovic på allvar skulle presentera sig. I matchminut 88 slog han till efter ett hårt inspel från vänsterkanten av Abidal. Han möte bollen med en bredsida och stötte den stenhårt i nät. Dessförinnan hade Leo Messi gjort två mål och matchen slutade 3-1 till Barcelona. Zlatans mål var hans tionde för säsongen och han delar nu ledningen i skytteligan med Valencias David Villa.

På onsdag väntar bortamatch i Ukraina för Zlatan och hans Barcelona. Dynamo Kiev kan faktiskt se till att Barcelona missar slutspel, vilket väl vore en av de största skrällarna i Champions Leagues historia.

Även dagens tredje speltips gav alltså utdelning. Storslam med andra ord!

Mer Zlatan

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Anonymous december 6, 2009 kl. 02:35

Kungligt!

Andreas december 7, 2009 kl. 00:17

Varför har Valdez två olika tröjor på sig, olika färger dessutom?

Toffe december 7, 2009 kl. 00:31

@Andreas: Han bytte av någon anledning tröja i halvtid. Varför? Ingen aning.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.