Spelarens sju dödssynder

Girighet, frosseri, avund, o.s.v. Ja, ni känner säkert till de sju dödssynderna. Men visste ni att det finns sju dödssynder även för dig som spelare? Åtminstone gör det det nu...

Spela på ditt favoritlag
Vi har sagt det innan och vi säger det igen. Du kan inte se objektivt på ditt favoritlag, även om du kanske tror det själv. 

Öka insatserna för att vinna tillbaka en förlust
Håll dig till din plan och försök inte att snabbt vinna tillbaka förlorade pengar. Risken är då stor att du tar förhastade beslut och gör missbedömningar

Spela trots att du inte hittar något bra spel
Lär dig konsten att avstå om du inte hittar ett spel som är bra. Och tro mig – det finns dagar då utbudet faktiskt inte erbjuder några intressanta drag.

Spela kombinationsspel
Visst, du kan lira en trippel någon enstaka gång för skojs skull, men generellt sett är singelspel att föredra. Oddset kanske blir lägre, men samtidigt begränsar du osäkerhetsfaktorerna betydligt.

Gift dig med ett spelbolag
Att ”gifta sig” med ett enda spelbolag är inte bara tråkigt. Det är ekonomiskt oförsvarbart också. Så se dig runt på marknaden och låt den som erbjuder högst odds bli din partner för dagen.

Spela på känsla
Du kan absolut lyssna på en känsla och låta den bli en av de flera faktorer som du baserar ditt spel på. Men låt statistik, formkurvor och trender väga tyngre i din analys och låt inte känslan styra!

Tro att du är ”oslagbar”
Alla vinner och alla förlorar. Så är det bara. Analys och kunskap i all ära, men glöm aldrig att även slumpen spelar in. Lär dig att ta en förlust, för du kommer inte bara att vinna – det gör ingen.

Känner du igen dig i något av ovanstående? Kommentera!

Relaterat:

2 svar till ”Spelarens sju dödssynder”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Sista punkten stämmer inte: JAG ÄR OSLAGBAR!!!!

 2. Profilbild för Martin på BettingBloggen
  Martin på BettingBloggen

  Tänk att man efter så många års spelande fortfarande känner igen sig så väl, framförallt under punkt 3 och 6…

  Man lär sig aldrig 😉